Szolgáltatásaink

Befektetési tanácsadás

Évtizedeken átívelő tapasztalatunk alapján tanultuk meg, hogy minden ügyfél egyedi igénye szerint személyre szabott stratégiákat hozzunk létre, figyelembe véve a kockázatvállalási és befektetési időtávra vonatkozó elvárásaikat. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleinkkel személyes-, bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki, amely megkönnyíti és elősegíti a közös munkát. Kollégáink naprakész tudással és piacismerettel segítik az ügyfeleinket a befektetési termékeik kiválasztásában: legyen szó akár konzervatív, kizárólag állampapírokból álló-, akár számos terméktípust tartalmazó, különböző kockázati szinteket súlyozottan figyelembe vevő színes portfólió kialakításáról.

Tőzsdei kereskedés

Rendszereink által a hazai és nemzetközi tőzsdék is elérhetőek ügyfeleink számára. Kereskedhetnek üzletkötőink szakértelmére támaszkodva, illetve igény szerint akár önállóan is, -kipróbálva a tőzsde pezsgő és állandóan változó világát.

Deviza kereskedés

Lehetőséget biztosítunk deviza vásárlására és eladására, offline és online rendszereinken keresztül is. A forgalmunk jelentős részét a bankközi devizapiacon bonyolítjuk le, – az Erste Befektetési Zrt. segítségével-, ahol egyedi konverziós és opciós megoldásokat is tudunk kínálni klienseink számára.

Állampapír és kötvény értékesítés

Partnerünk elsődleges forgalmazói rendszerének köszönhetően minden, a magyar állam által kibocsátott kincstárjegy, kötvény elérhető nálunk; a termékek folyamatos árjegyzése pedig lehetővé teszi a lejárat előtti értékesítést vagy a kibocsátást követő
vásárlást is másodlagos (OTC) piacokon.
Jelentős forgalmat bonyolítunk le a nemzetközi kötvények piacán is, legyen szó akár más országok által kibocsátott állampapírokról, vagy hazai- és nemzetközi nagyvállalatok által forgalomba hozott kötvényekről, adósságlevelekről egyaránt. Beleértve igény szerint európai, tengeren túli vagy ázsiai régióban elérhető instrumentumok széles palettáját.

Befektetési alap forgalmazás

Palettánkon az alacsony és magas kockázatú, rövid és hosszú tartási időtávra javasolt befektetési alapok is elérhetőek többféle devizanemben. Az ügyfeleinkkel való rendszeres kapcsolattartás során törekszünk arra, hogy kiismerjük igényeiket és ezáltal képesek legyünk segíteni nekik a több ezer instrumentum közötti eligazodásban.

Online kereskedés

A NetbrokerPro rendszer biztosít felületet ETF-k, ETC-k, ETN-k, illetve tőzsdén kereskedett befektetési jegyek vásárlására, továbbá ezen keresztül érhető el a magyar, európai és amerikai részvények szinte teljes palettája.
Az Erste Traderen keresztül tőzsdeindexek, devizapárok, árucikkek, ETF-k, ETC-k, ETN-k, CFD-k és természetesen egyedi részvények kereskedésére van lehetőség. Ezt azoknak az ügyfeleinknek javasoljuk, akik tisztában vannak a kereskedési folyamatokkal, a kockázatkezeléssel és a tőkeáttétel fogalmával. Az elérhető termékek kockázata miatt, ezt a rendszert a kiemelten magas kockázatú ügyfeleink választhatják.