Schütt Róbert

‎‎+36 30 154 1519
Ügyvezető igazgató

Több, mint huszonöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezek a tőkepiaci ügyletek terén, ahol otthonosan mozgok a részvény és devizapiacokon egyaránt.

Mottója: Személyes kapcsolattartás, aktív kockázatkezelés, stabil hozam elérése.

Billwachs Tibor

‎‎+36 30 154 1523
Értékesítési igazgató

Majdnem másfél évtizede dolgozom a tőkepiaci, banki és biztosítási szektorban. Ügyfeleim vagyonának értékőrzése mellett annak növelése jelenti számomra a hivatást, ezért a részvény-, deviza- és nyersanyagpiacot is folyamatosan figyelemmel követem.

Mottója: A sült galamb nem repül!

Kiss Tamás

‎‎+36 30 154 1518
Szenior befektetési tanácsadó

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalatom felét Privát Bankárként szereztem. Véleményem szerint nincs befektetés hatékony kockázatkezelés nélkül. Hiszek a színes portfóliókban, melynek fő elemei a kötvények, befektetési alapok, részvények és nagy arányú deviza.

Mottója: Törekedj az egyedire, ne utazz, hanem inkább vezesd a repülőt!

Illéssy Kristóf

‎+36 30 154 1516
Trader

A jogi területen kezdtem meg karrierem, majd pedig áttértem a pénz- és tőkepiaci befektetések világába. Az állampapír és befektetési alapok piacán is otthonosan mozgok, miközben az amerikai részvény piacok állnak a legközelebb hozzám.

Mottója: A kockázat abból származik, hogy nem tudod mit csinálsz. (Warren Buffet)

Tiboldi Szilvia

+36 30 410 1136
Szenior befektetési tanácsadó

Több éves szakmai tapasztalatot szereztem a bankszektor különböző területein, melyből az elmúlt 6 év a befektetői területre koncentrálódott. Hiszek a minőségi és aktív portfóliókezelésben, mely az ügyfelekkel való kölcsönös bizalom kiépítésén alapul.

Mottója: Ha szereted azt, amit csinálsz akkor egyetlen napot sem kell dolgoznod az életben.

Nagy Luca

+36 30 101 1291
Irodavezető

Pályafutásomat privát banki asszisztensként kezdtem 2016-ban. Ekkor ragadott magával a befektetések világa, mely azóta is minden nap új kihívásokat tartogat számomra, izgalmassá téve a munkámat.

Mottója: Merj kockáztatni, légy önmagad és tanulj a múltból.